contact Arabic keyboard

Nom

Adresse e-mail *

Message *

Kunci Arab - لوحة المفاتيح العربية - Arabic keyboard

Kunci Arab - لوحة المفاتيح العربية - Arabic keyboard




Tweet Arab Google Arab Tarjamah Google

Keyboard Arab : mangrupikeun keyboard pangropéa online pikeun ngetik (nyerat) téks atanapi milarian dina basa Arab sareng Inggris dina waktos anu sami.

Keyboard Arab - Keyboard Arab Online


Keyboard Arab mangrupikeun keyboard basa Arab anu sederhana sareng unik pikeun diajar, nyerat, ngobrol sareng ngetik basa Arab. Oge autotext dina basa Arab. Anjeun tiasa nganggo keyboard Arab pikeun nyerat téks Arab, email, pesen sareng pasini. Kibor dina basa Inggris (QWERTY) sareng pagawéan Arab disarengan. Anjeun tiasa sacara gampil ngalih kana keyboard Arab ti Inggris sareng sabalikna.

Kunci Arab gampang sareng tulisan ngetik Arab dua kali. Anjeun tiasa ngetik basa Inggris sareng keyboard Arab pang anyarna. Kunci Arab sareng keyboard Arab anu unik ngagaduhan rupa-rupa fitur. Kibor téks Arab otomatis mantuan anjeun seueur nalika ngobrol sareng babaturan Arab. Tulisan keyboard Arab kalayan harakat unik (لوحة مفاتيح عربية مع الحركات).

Keyboard Arab


Kumaha keyboard keyboard Inggris sareng Arab?


• Anjeun teu kedah unduh sareng masang keyboard produktivitas ieu mangrupikeun keyboard online gratis.

• Buka bagian Arabic keyboard website.

• Pindah ka tombol keyboard Arab / Inggris sareng robih antara keyboard virtual arabic sareng keyboard Virtual inggris (ARABIC / ENGLISH).

• Pencét Shift ngagaduhan karakter langkung arabic atanapi karakter inggris.

• Pencét CAPS lock pikeun ngarobah Abjad ti titik leutik ka tingkat luhur.


Témbok keyboard mangrupikeun panganteur anu gampang sareng gampang. Kibor redaktur loba dipaké kusabab éta basa anu paling murni di dunya. Basa Arab dianggo nalika anjeun kedah nyerat pesen Arab ka nagara di Wétan Tengah atanapi réréncangan anjeun.


• Fitur utama keyboard Arab gampang sareng tulisan Arab dipidangkeun di handap ieu.

• Paké keyboard keyboard Inggris sareng Arab dina waktos anu sami.

• Sadaya abjad Arab sareng nomerna sayogi.

• Antarmuka pangguna grafis anu saé.

• forecaster otomatis sareng konverter basa Inggris sareng Arab.

• Tulis basa Arab sareng Inggris kalayan saé sareng gancang.

• Tata perenah keyboard Inggris sareng Arab basajan sareng gampang kahartos.

• Cocog sareng sadaya ponsel sareng tablet.

• Cocog sareng sadaya panyungsi Internét.


Ieu mangrupikeun keyboard basa Arab ekslusif pikeun komunikasi sareng réréncangan. Mahasiswa basa Arab gampang ngagunakeun éta pikeun komunikasi dina email sareng pesen. Éta mangrupikeun keyboard Arab anu sederhana sareng Harakat. Kunci Arab anu gampang sareng ngetik Arab pinuh nurut kana kabijakan privasi, saratus persén kaamanan, urang henteu nyimpen sagala keystrok atanapi data pribadi.

Rasakeun nganggo keyboard ngetik Arab gratis. Ngajaga kanyataan yén euweuh anu sampurna, kami ngahargaan pisan ka palanggan pikeun komentar sareng ulasan pikeun ningkatkeun keyboard Arab sareng ngetik. Entong hubungi kami di formulir kontak atanapi tinggalkeun saran pikeun dukungan kami. Hatur nuhun.

Ngaitkeun keyboard Arab:

1- (Vérsi bahasa inggris) Arabic keyboard

2- (Versi Perancis) Clavier Arabe

3- (Versi Spanyol) Teclado árabe

4- (Vérsi german) Arabische Tastatur

5- (Versi Itali) Tastiera araba

6- (Vérsi portuguese) Teclado Arábico

7- (Vérsi turkish) Arapça klavye

8- (Vérsi arabic) لوحة مفاتيح عربية

9- (Vérsi Urdu) عربی کیبورڈ

❤ Punten bagikeun: ❤

Copyright © 2020 ARABIC KEYBOARD All Right Reserved